Звездина фондација остварила је прву велику куповину обезбедивши мини аутобус од 35 места за потребе наше Омладинске школе.

Фондација Црвене звезде која се финансира од чланарина и добровољних уплата звездаша успела је после кратког периода значајно да допринесе квалитету рада Омладинске школе, што је и примарни циљ, куповином мини аутобуса који ће наше млађе селекције користити за путовања како у Србији тако и у иностранству. Фондација је и до сада подржавала и помагала социјално угрожене чланове наше Омладинске школе и ветерана тако што им је обезбеђивала пут на тренинге. Ово је показатељ да недавно промењени систем по коме се фондација финансира од средстава чланарине даје резултат.

Како је пре Нове године у свом обраћању свим звездашима презентовао председник Светозар Мијаиловић, наш клуб већ има преко 27.000 чланова, од тога 13.000 са плаћеном чланарином а средства од чланарина и добровољних уплата су употребљена за оно што је у овом часу најнеопходније. Овим путем позивамо све звездаше да наставе са активним учлањењем како бисмо дошли до цифре о којој сви сањамо а то је – 50.000 активних чланова. Звездина фондација ће наставити да функционише као и до сада, крајње транспарентно, и да помаже Омладинску школу и ветеране што је и показала овим гестом.

Најновије вести