Пројекат “Звездина Фан зона” поново је промовисан пред првенствену утакмицу нашег тима, а до сада се показао као веома интересантан, нарочито млађим навијачима. Имали су прилику наши навијачи да се друже и сликају са првотимцима, да играју “Сони”, али и да освоје вредне награде.

Велика гужва и посета најбољи су показатељ да је “Фан зона” у потпуности оправдала очекивања својих посетилаца. Уочи утакмице Војводине, наши навијачи имали су прилику да се фотографишу са првотимцима, да шутирају на гол са одређеним метама. Такође, дружили су се најмлађи фанови са првотимцима Бранком Јовичићем, Марком Конатаром и Миланом Гајићем.

Фан зоне су смештене унутар стадиона на западној трибини, тачније испред Ред Стар шопа те испред источне трибине. Улаз у Фан зону је слободан, а верујемо да су навијачи презадовољни проведеним временом пре меча. Неки су освојили и вредне награде попут Звездиних сувенира и лопти.

Као и увек, и овог пута смо се потрудили да уведемо и неке иновације. Верујемо да ће се овога пута највише обрадовати сви који користе Инстаграм јер су навијачи могли да направе слику са играчима.

Најновије вести