Насловна  |  Вести  |  Ужичани обележили годишњицу Барија
Increase Reset Decrease

Вести

Штампај Штампај Пошаљи пријатељу

03. 06. 2010

Ужичани обележили годишњицу Барија

У ФК Црвена звезда је пристигло ново писмо од Делија из Ужица поводом акције „За моју Звезду“. Ужичани су прикупили још средствава за свој клуб и то на праслави 19. годишњице освајања Купа европских шампиона у Барију. Буџет Фондације је овом донацијом премашио 70.000 евра, по чему ова уплата сигурно добија на још већој тежини. У мејлу који нам је стигао стоји:

Делија из Ужица
Делије из Ужица
Делије из Ужица
 

„Око двеста Делија из Ужица дошло је у Кафе Атеље да обележи годишњицу Барија. Лепо је било видети на једном месту све генерације Ужичких Делија од оних најстаријих који су били уз Звезду '91 у Барију до оних најмлађих који тада нису били још ни у плану да се роде. Кафе Атеље и улица испред самог кафића били су украшени заставама вољеног клуба. Пошто је локал био мали да прими све госте журка се одвијала како у самом кафићу тако и испред локала уз повремено заустављање саобраћаја. Журци су присуствовали и наши пријатељи из оближњих градова Пожеге, Чачка, Ариља... Велико изненађење је било када се на журци појавио и центарфор Звезде Александар Јевтић. Уз сјајну атмосверу, Звездине песме, Ред Триумф вино и пиво подељени су и поклони које смо добили од маркетинга Звезде. Звездин дрес је поклоњен највеселијем госту а конкуренција је била никад јача. Ево неколико фотографија, а опширније можете погледати у нашој групи Делије Ужице на фејсбуку.

Иначе, ово је уједно била и још једна акција за Звезда фондацију од стране Делија из Ужица, а на рачун Звезде је уплаћено 16.000 динара. Ускоро ће бити још оваквих и сличних акција.

Увек уз Звезду Делије Ужице."

Нема сумње да би буџет Фондације ФК Црвена звезда био знатно богатији, када би се сви угледали на црвено-бело Ужице, које самоиницијативно и све чешће донира свом омиљеном клубу. Овом приликом позивамо и све остале градове и групе по Србији, као и појединце, да се угледају на Ужичане и да виде какав је осећај бити део Звезде.

До краја Звезди верни...

Пошаљи коментар | коментари (4)
 • Предраг [unregistered] (03. 06. 2010, 17:47:15) Пошаљи одговор

  Браво Ужичани!!!

  Више о овоме можете погледати овде
  http://www.facebook.com/group.php?gid=342640657716

  Одговори на коментар:
  Bravo Uzice

  svevlad [unregistered] (03. 06. 2010, 18:12:51) Пошаљи одговор

  podrska

  Svaka cast momcima iz Uzica. Ponovo su pokazali da organizovanost grupe u jednom gradu moze doprineti mnogo samom klubu...Ajmo svi gradovi ukljucimo se u akciju..Jer Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

  DS 1389 [unregistered] (08. 06. 2010, 18:07:18) Пошаљи одговор

  Bravo Uzice

  Uzice celo crveno belo!

  Одговори на коментар:
  Bravo uzicaniiii

  Savija [unregistered] (15. 06. 2010, 12:39:12) Пошаљи одговор

  Bravo uzicaniiii

  Bravo delije
  Uzice celo je crveno belo